Derfor bliver du mere produktiv når du sidder et nyt sted.

Blog Alt DA

Men hvordan booster man kreativiteten, hvis man vil undgå et sugarrush?

Man tager sin laptop og flytter sig hen et nyt sted.

Hjernen elsker alt hvad der er nyt
Selvom du måske tror, at du er glad for rutiner og tryghed, så vil forskningen udfordre dig på dét punkt.

Den menneskelige hjerne er nemlig skabt til at søge alt, hvad er er nyt, og uanset om du selv er bevidst om det eller ej, så er du altid på jagt efter noget nyt og spændende.

 “Homo sapiens var den eneste gruppe af tidlige mennesker som emigrerede over hele verden. Det har været ekstremt risikabelt, så jeg tror, at mennesker som art, er drevet af en søgen efter alt hvad der er nyt og intensivt” siger psykolog Marvin Zuckerman, Ph.D., i en artikel hér

Bortset fra det rent evolutionære, sker der også andre ting i din hjerne, når du udsættes for stimuli, for eksempel frigives der dopamin.

Mange kender dopamin som det kemikalie i hjernen, som giver belønning. Men den nyeste forskning viser faktisk at dopamin er tættere linket til motivation. Det betyder, at dopamin motiverer dig til at søge belønning, snarere end at dopamin er en belønning i sig selv.

Men hvad er så belønningen ved at sætte sig et nyt sted og arbejde? Jo, det nye sted giver din hjerne stimulering. Så når du føler dig mere produktiv, så er det fordi din hjerne skaber nye veje og indsigter i forhold til opgaverne, så du nu kan se på dem på en ny måde.

Trænger du ellers til inspiration til arbejdslivet, vil du sikkert finde noget spændende hér.   

To personer overvåger systemer for sikkerhedsbrud

Unlimited Security Training

ubegrænset adgang til ALLE de LIVE instruktørledede sikkerhedskurser du ønsker - til en pris mindre end prisen for ét kursus.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurser
  • Money-back Garanti
  • Adgang til 50+ erfarne instruktører
  • Uddannet 50,000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Pris: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}