3 gode ideer til møder der ikke spilder din tid

En gruppe mennesker, der diskuterer spændende it-emner

Så lad os se på 3 gode ideer til at undgå at spilde tiden på møder.

  1. Brug dobbelt så lang tid på agendaen

Mange møder savner en klar plan for målsætninger. Hvis du ikke er sikker på, hvad der helt konkret skal komme ud af mødet, så kan du være helt sikker på at det komemr til at tage tid. Briug noget ekstra tid på at blive klar på mødets målsætning.

  1. Afsæt halvt så meget tid

Møder strækker sig gerne lige så lang tid som de kan. SÅ prøv t afætte det halve tid, og se om ikke du kan opnå det samme på den halve tid, når hyggesnakken sker udenfor mødet.

  1. Stå op

Der er overraskende stor evidens for at møder tager kortere tid og fører til flere beslutninger, når folk står op. Faktisk kan møder hvor man er stående tage 1/3 så lang tid, som siddende møder, og beslutningerne er ikke forhastede eller mindre detaljerede.

 Og til sidst et enkelt råd. Det er somme tider værd at udfordre selve mødet. Er det overhovedet nødvendigt? Eller kan vi bare tale sammen i telefonen, eller skrive et par email stedet?

Få mere viden om hvordan du undgår at spilde tiden i dit professionelle liv, ved at tage et kig på de forskellige Projektledelses- og Best Practice kursusprogrammer hér eller klik dig videre til et af de andre kurser på listen hér, hvor du finder alle priser og datoer.

 

To personer overvåger systemer for sikkerhedsbrud

Unlimited Security Training

ubegrænset adgang til ALLE de LIVE instruktørledede sikkerhedskurser du ønsker - til en pris mindre end prisen for ét kursus.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurser
  • Money-back Garanti
  • Adgang til 50+ erfarne instruktører
  • Uddannet 50,000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Pris: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}