Kæmpe rabat med SA vouchers: Sidste chance!

Hvad bliver ændret i forhold til Microsoft Software Assurance training vouchers?
Training vouchers bliver udfaset helt fra Software Assurance fordelene, og fra den 1. juli 2021 kan de ikke bruges til at betale for kurser og certificeringer.

Vigtig dato
Fra den 1. juli 2021 kan du ikke længere afregne kurser og certificeringer med SA training vouchers.

Hvor længe har jeg til at bruge mine eksisterende vouchers?
Du kan booke kurser med SA training vouchers indtil 1. juli 2021, men du behøver ikke at tage kurset helt så hurtigt: Vi skal blot finde dig en en dato i løbet af 2021.
Det vigtigste er, at når du vil bruge vouchers til at betale for dine kurser og certificeringer, så skal du booke dine pladser inden den 1. juli. Derfor er der naturligvis rift om kursuspladserne lige nu, så tag fat i os hurtigst muligt.

Hvor skal jeg henvende mig for at få hjælp til SA vouchers?
Spørg Readynez. Vi hjælper dig videre, så du ikke går glip af de store rabatter på kurser med SA vouchers. Men glem ikke, tiden er knap.

Hvordan ved jeg om vores virksomhed bliver påvirket af ændringerne?
De fleste mellemstore/større Microsoft kunder vil blive påvirket. I kan tjekke jeres status hos jeres Microsoft Account Team eller spørge os hos Readynez. Ring til os på 88 18 43 20 eller skriv til os på chatten.

Hvorfor Readynez?
Readynez er den eneste partner, der har vundet Microsofts Learning Partner of the Year pris hele 5 gange, så du kan være sikker på, at dine Microsoft Kurser er i sikre hænder hos os. Plus - I 2017 er vi udnævnt som finalist til Microsoft Globale Learning Partner of the Year pris!

To personer overvåger systemer for sikkerhedsbrud

Unlimited Security Training

ubegrænset adgang til ALLE de LIVE instruktørledede sikkerhedskurser du ønsker - til en pris mindre end prisen for ét kursus.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurser
  • Money-back Garanti
  • Adgang til 50+ erfarne instruktører
  • Uddannet 50,000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Pris: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}