Derfor er TOGAF (stadig) den bedste Certificering for Enterprise arkitekter

Hvordan er det gået til at et sæt af retningslinjer er blevet så populært?
Nogle af verdens største organisationer bruger TOGAF, og en af årsagerne er til succes´en er skalerbarhed.

Enterprise arkitekter skal have en klar forståelse af hvor organisationen er på vej hen, og samtidig have overblik over behov og kapacitet i alle afdelinger af organisationen. Det kræver store organisatoriske evner, selv for en erfaren arkitekt. Det er hér TOGAF assisterer ved at sørge for helt klare ROI’er og gode kommunikative rammer. Med TOGAF kan enterprise arkitekter skabe en veletableret udviklingsplan, og undgå forsinkelser og spildte ressourcer.

Stadig den bedste ifølge arkitekterne
I denne verden der ellers er præget af digital transformation er TOGAF stadig meget aktuel på markedet – efter 25 år!. Den første version af TOGAF var baseret på “Technical Architecture Framework” og var udviklet af forsvaret. Det rammesæt blev videregivet til The Open Group, som har forbedret på det løbende.

Stor efterspørgsel
Både IT-pro’ er og ledere vil have certificeringer, der er anerkendte globalt. Derfor kan TOGAF åbne mange døre, og den er stadig en fantastisk karrieremulighed – både for aspirerende- og ekspert arkitekter.

Hvad lærer du på på et TOGAF kursus- og certificeringsprogram?
TOGAF kombinerer de tekniske og administrative aspekter af IT. Aspirerende Enterprise arkitekter vil lære hvordan man håndterer flere elementer på samme tid med et akkrediteret træningskursus. Vigtigst af alt, lærer du at designe og tilpasse information system arkitektur med et bredere EA rammesæt.

Networking
Da TOGAF er udbredt over hele verden, er IT professionelle fra hele verden bekendt med både terminologien og rammesættet. Det giver super gode networking muligheder for arkitekter på udkig efter nye udfordringer.

Ingen specifikke kvalifikationer
Det hjælper at starte et TOGAF kursus med en basis viden om Enterprise arkitektur, men der er ingen specifikke forudsætninger for at blive TOGAF-certificeret. Selv en universitetsstuderende kunne lære TOGAF som springbræt til at kickstarte karrieren.

Udvikling
Selvom hver TOGAF version har nye funktioner, er essensen af rammesættet det samme. På grund af netop det, kan du fortsætte med at bruge TOGAF på trods af opdateringer. I stedet for at lære alt fra bunden, kan du bare tilføje mere og mere viden på din vej.

Vil du vide mere om TOGAF kursus- og certificeringsprogrammet? Så tag et kig her (PS: Det tager kun 4 dage inklusiv eksamen)

To personer overvåger systemer for sikkerhedsbrud

Unlimited Security Training

ubegrænset adgang til ALLE de LIVE instruktørledede sikkerhedskurser du ønsker - til en pris mindre end prisen for ét kursus.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurser
  • Money-back Garanti
  • Adgang til 50+ erfarne instruktører
  • Uddannet 50,000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Pris: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}