Readynez inngår partnerskap med opplæringslegende

Readynez ble grunnlagt i Norden for mer enn ti år siden og vi har hatt en imponerende veksthastighet.

Med formål om å muliggjøre digital transformasjon for organisasjoner over hele verden, har vi nylig åpnet vårt sjette kontor. Denne gang har vi økt vår internasjonale tilstedeværelse med et kontor i London, i tillegg til et lokalt opplæringssenter fra de eksklusive Warwick Conferences in Coventry.

En annerledes tilnærming
Med sine ambisiøse opplæringsløsninger, har Readynez kommet frem til en annerledes metode for å lære nye ferdigheter, og en helt annen tilnærming når det gjelder opplæringsstrategier.

Strategiene og den generelle holdningen har bred appell blant både kunder og investorer, og vi går nå inn i partnerskap med opplæringslegenden Kevin Henry. Kevin kommer til Readynez som en instruktør og fagekspert hvor han vil jobbe med den kontinuerlige utviklingen av opplæringsopplevelsene.

Kevin Henry har jobbet i mange år som en autorisert instruktør for (ISC)2 og han er anerkjent for sine 20 år som bidragsyter innen opplæring for IT-sikkerhetsferdigheter og -sertifiseringer som for eksempel CISSP, CISM, CISA og CCSP, over hele verden.

Kevin har oppnådd stor respekt, som autorisert instruktør har han opplært ikke mindre enn 9000 nettstudenter per måned på sine Pluralsight CISSP-kurs i tillegg til alle de lokale instruktørbaserte opplæringsøktene for å utfylle disse. 

Hvorfor Readynez?
Kevin sier følgende om hvorfor han har inngått partnerskap med Readynez:

"Jeg har vært kjent personene ved Readynez i over ti år og jeg har fulgt deres vekst med stor interesse. De er fantastiske mennesker som driver en virksomhet basert på verdier som jeg deler og støtter, og de er like dedikerte som jeg er for å levere den beste innovative læreopplevelsen.

For oss er forretningsdriften personlig og dette er et merke som jeg virkelig kan støtte med både mitt hjerte og min sjel. Dette er en utrolig spennende mulighet for meg både for å levere fantastiske læreopplevelser i klasserommet og også for å bli dypt involvert i Readynez-foretaket i sin helhet. Jeg er veldig stolt over de nye produktene våre, de har noe for alle med lanseringen vår av det grunnleggende BCS-sertifikatet."

Med dette partnerskapet blir Readynez den eksklusive leverandøren av Kevin Henrys instruktøropplæring og sertifiseringsprogrammer, inkludert hans velkjente CISSP, CISM, CISA og CCSP samt alle nye lanseringer.

To personer overvåker systemer for sikkerhetsbrudd

Unlimited Security Training

ubegrenset tilgang til ALLE LIVE instruktørledede sikkerhetskurs du ønsker - alt for prisen av mindre enn ett kurs.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurs
  • Money-back Garanti
  • Tilgang til 50+ erfarne instruktører
  • Opplært 50 000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Price: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}